Българка препоръчва система на хранене, при която да консумираме  неограничено

...
Българка препоръчва система на хранене, при която да консумираме  неограничено
Коментари Харесай

Ученичката на топ диетолог поддържа перфектно тегло и здраве като хапва сладко и неограничено въглехидрати

Българка предлага система на хранене, при която да консумираме  безкрайно въглехидрати и даже да похапваме сладко, само че да слабеем. Нещо повече: можем да забравим за доста заболявания вечно и за здравословни проблеми!
Надежда Банкова близо 5 години към този момент се храни по одобрената високовъглехидратна система на световноизвестния диетолог доктор Джон А. Макдугъл и е с уравновесено тегло, в чудесна форма и кипи от сила.
„ Имах проблем с щитовидната жлеза още в младежките си години и ми предложиха да си направя, тогава се хранех с всевъзможен вид храни, безсистемно и имах проблем с килограмите. Така или другояче, направих интервенция и след нея се срещнах с високовъглехидратното хранене на доктор Макдугъл, като тогава прозрях, че би трябвало да сменя моя метод на хранене и даже режима, който повеждам, метода на живот! “, споделя Надя.  
Прочетете още
„ Запознах се задълбочено със системата на хранене на доктор Джон А. Макдугъл, доста ме впечатли неговата история - по какъв начин я е основал и по какъв начин е почнал да я ползва. Когато отпътува със брачната половинка си в Захарна ферма в Хаваите, открива, че възрастното население там е доста по-здраво и пламенно от младежите. Става въпрос за преселниците от Азия. И там доктор Макдугъл открива, че това се дължи най-много на храненето им което включва картофи, ориз, фасул, грах, леща, нахут и съвсем изключва млечните артикули, месото и яйцата. Д-р Макдугъл разяснява, че с изключение на добър и витален тип, възрастните хора в Хаваите съвсем не боледували, за разлика от младежите, които се хранели с модифицирана храна с високо наличие на мазнини. Скоро той открива, че и други негови сътрудници задълбочено изследват резултатите за организма от високовъглехидратното хране и след многогодишни проучвания основава своя система.

Прочетох повече за нея, както и че медикът има зад тила си хиляди сполучливо излекувани случаи откакто трансформирал навиците и храненето на своите пациенти. “, споделя още Надя и добавя: „ Така, аз преди към 8 години взех решение напълно да се доверя на този американски диетолог и да се ориентирам към неговата система от високовъглехидратно и нискомазнино хранене. “
В самото начало Надежда Банкова отстранява месото от менюто си и последователно отстранява и млечните артикули и яйцата. Забравила за маслото, олиото и зехтина. „ От началото на моето заболяване бях качила много килограми, тежестта ми беше над нормата,  но започвайки смяна в  начина на хранене, през днешния ден тежестта ми е безусловно обикновено, аз се усещам здрава и цялостна с сила през целия ден, нямам уморяемост и не ми се доспива следобед. “.
„ Не отстраняваме сладкото, само че нещата, които си подготвям като сладкиши ги върша без лой, не употребявам и бяла захар, а захаросвам десертите да вземем за пример с фурми, кленов сироп. Гледам да не са в големи количества, само че не се и отнемам от тях. “
 Тази система не прави ограничавания във връзка с апетита, когато си гладен, се храниш колкото пожелаеш, единствено че изключваш избрани храни от менюто си.  „ Мазнините си набирам от изкиснати ядки или авокадо, храня се без ограничавания, когато огладнея, постоянно в огромни количества, макар, само че сигурно съчетанието на въглехидратни храни и зеленчуци, дава чувство за задоволеност. Плодът, комбиниран с овесени ядки да вземем за пример под формата на овесена каша, дават нужната задоволеност на тялото. “, изяснява още тя.   
При този вид хранене доктор Макдугъл употребява метода на разделянето на една паница на две половини. Така илюстрира нагледно комбинираното хранене от въглехидрати и зеленчуци. В едната половина попадат всевъзможни зеленчуци - краставици, спанак, домати, бамя, карфиол, броколи, лук, моркови, ряпа и прочие, а в другата - боб, ориз, картофи, леща, грах, овес.
През последната година Надя съумява да сбъдне две доста огромни свои фантазии. Едната - да предлага и на други, които споделят здравословния метод на живот, менюта, приготвени по системата на топ диетолога от международна големина. Тя и брачният партньор й отварят заведение за храна за у дома в Пловдив преди половин година, в който оферират разнородни блюда и предписания от високовъглехидратната и нискомазнинна диета. Клиентите могат да останат сити и по едно и също време очаровани от разнообразието от крем супи, въглехидратни и пълнозърнести храни, ястия на основата на соя и кореноплодни зеленчуци, разнообразни зеленчукови мусаки и огретени, както ордьоври и салати, щедро полети със сосове и дресинги, които обаче не съдържат олио и зехтин.  „ Топлинната обработка е друга от пържене и задушаване в лой. Обработваме продуктите посредством изпичане, скара, сваряване, задушаване на пара “, споделя още Надежда Банкова. „ В листата ни изцяло отсъстват месото и млечните артикули. За зеленчуков микс, мусака или спагети да вземем за пример вместо пармезан или мазни сирена, употребявам кашу, което след запичане образува вкусна коричка ”. Заведението има към този момент доста постоянни клиенти.
Тъй като изцяло е трансформирала метода си на живот от години, Надя сбъдва и идната си фантазия – с цел да научи повече от цялостната система на доктор Макдугъл, тя се записва в неговия обучителен курс и сега е негова ученичка от България. По системата на доктор Макдугъл и този здравословен метод на хранене, към този момент се възпламеняват десетки.
Има добра вест за всички, които желаят да слабеят, до момента в който хапват без ограничавания въглехидрати и сладко и да трансформират житейския си режим: преди два месеца за пръв път на българския пазар излезе книгата „ Как да отслабнем с верните въглехидрати ” на доктор Джон А. Макдугъл. Тя бе отпечатана от издателство „ Атеа ” и към този момент се радва на огромен читателски интерес.
https://ateabooks.com/zdrave/7231-kak-da-otslabnete-s-pravilnite-vglekhidrati-9786197624397.html?fbclid=IwAR2lak2jDfDy7Luc6Yolv1UQWidjkWVIE-IyTsL35UZY3zkmiZ315C6VUDc
 
Доайенът на лекарите по медицина на храненето доктор Джон А. Макдугъл и брачната половинка му – изкусната кулинарка Мери, потвърждават, че богатата на нишесте диета в действителност оказва помощ за намаляване, предотвратява редица премеждия и даже лекува постоянно срещани болести. Като заредите тялото си с въглехидрати, а не с протеини и мазнини, ще се почувствате сити, енергизирани и също така ще подобрите външността и самочувствието си. Модерните диети идват и си отиват, само че доктор Макдугъл е просветител на растителния хранителен режим от десетилетия. Основана на най-новите научни проучвания, тази лесна за осъществяване стратегия учи какво да ядете и какво да избягвате, по какъв начин да замествате обичаните си храни със здравословни други възможности и по какъв начин да вършиме умни избори, когато се храните на открито.
Медикът има зад тила си десетки хиляди сполучливо излекувани случаи. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР